Pamatdati
Programmas nosaukumsVadības psiholoģija un supervīzija
Augstskola/KoledžaBiznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA"
Studiju virziensVadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība
Visi dati
LR izglītības klasifikācijas kods (IKK)47345
EKI/LKI līmenis7
Izglītības programmas veidsOtrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (profesionālā maģistra grāds vai piektā līmeņa profesionālā kvalifikācija un profesionālā maģistra grāds), īstenojama pēc bakalaura, profesionālā bakalaura grāda vai piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas ieguves. Studiju ilgums pilna laika studijās vismaz viens gads. Kopējais pilna laika studiju ilgums pieci gadi
Studiju pogrammas saīsinātais nosaukumsProfesionālā maģistra studiju programma
Tematiskā grupaVadība un administrēšana
ISCED kods0413
ISCED nosaukumsVadība un administrēšana
Studiju programmas apjoms (KP)80
Iegūstamais grādsProfesionālais maģistra grāds vadībzinātnē
Iegūstamā kvalifikācijaSupervizors
Studiju veids un formaPilna laika klātiene; Nepilna laika klātiene
Studiju ilgums2 gadi; 2 gadi, 6 mēneši
Valodalatviešu; krievu
Licences dati
Licences numurs04037-30
Licences datums15.05.2015
Licences termiņš
Akreditācijas dati
Akreditācijas lapas numurs2021/61
Akreditācijas datums13.10.2021
Akreditācijas ilgums (gados)6
Akreditācijas termiņš14.10.2027
Studiju programmas rezultāti
Zināšanas
VPS-Z1 Spēj parādīt padziļinātas un specifiskas zināšanas vadībzinātnē un psiholoģijā, saistot to ar dažādu supervīziju koncepcijām, veidiem, formām un modeļiem, to pielietošanas iespējām privātā un publiskā sektora organizācijās un uzņēmumos, zinātnisku, radošu un inovatīvu risinājumu izstrādē, sadarbojoties ar dažādu jomu speciālistiem.
Prasmes
VPS-P2 Spēj patstāvīgi, kritiski un argumentēti izskaidrot vadībzinātnes, psiholoģijas un supervīzijas jaunākās atziņas, pētījumus un inovācijas saistot to ar sociālekonomiskajiem procesiem valstī (demogrāfiskie procesi, nodarbinātība, uzņēmējdarbība, dzīves kvalitātes rādītāji, izglītība, kultūra, veselības aprūpe, sociālās drošības sistēma u.c.), skaidrojot to saistību ar sociālekonomiskajām pārmaiņām Eiropā un pasaulē.
VPS-P3 Spēj patstāvīgi izvērtēt savu profesionālo darbību un tās rezultātus, lai pilnveidotu profesionālo kompetenci visas dzīves garumā, veidojot sadarbību ar profesionālo vidi, t.sk., profesionālajām asociācijām, citu profesiju pārstāvjiem, iekļaujoties multiprofesionālā un starpdisciplinārā komandas darbā jaunu zināšanu radīšanai psiholoģijas, vadības un supervīzijas kontekstā.
Kompetences
VPS-K5 Organizē un vada supervīzijas procesu individuālajā, grupas, komandas un organizācijas līmenī, vienojoties par supervīzijas mērķiem un sagaidāmajiem rezultātiem, nodrošinot dokumentu apriti, ievērojot tiesību un ētikas pamatprincipus, uzņemoties atbildību dinamiskos un mainīgos mūsdienu ekonomikas un globalizācijas apstākļos.
VPS-K6 Integrē vadības teorijās, vadības psiholoģijā un supervīzijā iegūtās zināšanas, izstrādājot pētījumus un projektus, attīstot supervīzijas iemaņas un prasmes.
Dokumenti
DokumentsDokumenta tipsValoda
Expert / Experts joint reportEksperta / Ekspertu kopīgais atzinumsangļu
Self-evaluation reportPašnovērtējuma ziņojumsangļu
Self-evaluation reportPašnovērtējuma ziņojumslatviešu
Studiju programmas vēsture