Studiju veids un formaPilna laika klātiene
Studiju ilgums (gadi, mēneši)2 gadi
Valodalatviešu
Studiju programmas apjoms (KP)80
Iegūstamais grāds (latviešu valodā)Inženierzinātņu maģistra grāds pārtikas ražošanas tehnoloģijās
Iegūstamā kvalifikācija (latviešu valodā)
Profesija
Īstenošanas vietas
  • Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
Uzņemšanas prasībasBakalaura grāds vai 2.līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vai tai pielīdzināma augstākā izglītība) pārtikas kvalitātē un inovācijās, pārtikas produktu tehnoloģijā, ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā, dabaszinātnēs.
Studiju veids un formaPilna laika klātiene
Studiju ilgums (gadi, mēneši)2 gadi
Valodaangļu
Studiju programmas apjoms (KP)80
Iegūstamais grāds (latviešu valodā)Inženierzinātņu maģistra grāds pārtikas ražošanas tehnoloģijās
Iegūstamā kvalifikācija (latviešu valodā)
Profesija
Īstenošanas vietas
  • Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
Uzņemšanas prasībasBakalaura grāds vai 2.līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vai tai pielīdzināma augstākā izglītība) pārtikas kvalitātē un inovācijās, pārtikas produktu tehnoloģijā, ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā, dabaszinātnēs. Angļu valodā īstenotai studiju programmai obligāta prasība ir angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī.