Studiju veids un forma | Pilna laika klātiene |
---|---|
Studiju ilgums (gadi, mēneši) | 2 gadi |
Valoda | latviešu |
Studiju programmas apjoms (KP) | 80 |
Iegūstamais grāds (latviešu valodā) | Inženierzinātņu maģistra grāds pārtikas ražošanas tehnoloģijās |
Iegūstamā kvalifikācija (latviešu valodā) | — |
Profesija | |
Īstenošanas vietas |
|
Uzņemšanas prasības | Bakalaura grāds vai 2.līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vai tai pielīdzināma augstākā izglītība) pārtikas kvalitātē un inovācijās, pārtikas produktu tehnoloģijā, ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā, dabaszinātnēs. |
Studiju veids un forma | Pilna laika klātiene |
---|---|
Studiju ilgums (gadi, mēneši) | 2 gadi |
Valoda | angļu |
Studiju programmas apjoms (KP) | 80 |
Iegūstamais grāds (latviešu valodā) | Inženierzinātņu maģistra grāds pārtikas ražošanas tehnoloģijās |
Iegūstamā kvalifikācija (latviešu valodā) | — |
Profesija | |
Īstenošanas vietas |
|
Uzņemšanas prasības | Bakalaura grāds vai 2.līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vai tai pielīdzināma augstākā izglītība) pārtikas kvalitātē un inovācijās, pārtikas produktu tehnoloģijā, ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbībā, dabaszinātnēs. Angļu valodā īstenotai studiju programmai obligāta prasība ir angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī. |