Programma slēgta (04.06.2025)
Pamatdati
| Programmas nosaukums | Pārtikas produktu pārstrādes un ražošanas tehnoloģija |
|---|---|
| Augstskola/Koledža | Rīgas Tehniskās universitātes aģentūra "Rīgas Tehniskās universitātes Olaines Tehnoloģiju koledža" |
| Studiju virziens | Ražošana un pārstrāde |
Visi dati
| LR izglītības klasifikācijas kods (IKK) | 41541 |
|---|---|
| EKI/LKI līmenis | 5 |
| Izglītības programmas veids | Īsā cikla profesionālās augstākās izglītības programma piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas ieguvei, īstenojama pēc vidējās izglītības ieguves |
| Studiju programmas saīsinātais nosaukums | Īsā cikla profesionālās augstākās izglītības studiju programma |
| Tematiskā grupa | Pārtikas ražošanas tehnoloģijas un izstrādājumu izgatavošana |
| ISCED kods | 0721 |
| ISCED nosaukums | Pārtikas ražošanas tehnoloģijas un izstrādājumu izgatavošana |
| Studiju programmas apjoms (KP) | 80 |
| Iegūstamais grāds | — |
| Iegūstamā kvalifikācija | Pārtikas produktu pārstrādes speciālists |
| Studiju veids un forma | Pilna laika klātiene; Nepilna laika klātiene; Nepilna laika neklātiene |
| Studiju ilgums | 2 gadi; |
| Valoda | latviešu |
Licences dati
| Licences numurs | 041034-3 |
|---|---|
| Licences datums | 23.01.2015 |
| Licences termiņš |
Akreditācijas dati
| Akreditācijas lapas numurs | |
|---|---|
| Akreditācijas datums | 05.06.2013 |
| Akreditācijas ilgums (gados) | 6 |
| Akreditācijas termiņš | 31.12.2022 |
Studiju programmas rezultāti
Dokumenti
| Dokuments | Dokumenta tips | Valoda |
|---|---|---|
| Expert / Experts joint report | Eksperta / Ekspertu kopīgais atzinums | angļu |
| Self-evaluation report | Pašnovērtējuma ziņojums | angļu |
| Self-evaluation report | Pašnovērtējuma ziņojums | latviešu |
| Expert / Experts joint report | Eksperta / Ekspertu kopīgais atzinums | angļu |
| Self-evaluation report | Pašnovērtējuma ziņojums | angļu |
| Self-evaluation report | Pašnovērtējuma ziņojums | latviešu |
| Commission decision (04.06.2025) | Komisijas lēmums | latviešu |
Studiju programmas vēsture