Pamatdati
Programmas nosaukums | Viesnīcu pakalpojumu organizators |
---|---|
Augstskola/Koledža | Biznesa augstskola Turība |
Studiju virziens | Viesnīcu un restorānu serviss, tūrisma un atpūtas organizācija |
Visi dati
LR izglītības klasifikācijas kods (IKK) | 41811 |
---|---|
EKI/LKI līmenis | 5 |
Izglītības programmas veids | Pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (ceturtā līmeņa profesionālā kvalifikācija), īstenojama pēc vispārējās vai profesionālās vidējās izglītības ieguves. Studiju ilgums pilna laika studijās divi–trīs gadi |
Studiju pogrammas saīsinātais nosaukums | 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma |
Tematiskā grupa | Viesnīcu un restorānu serviss |
ISCED kods | 1013 |
ISCED nosaukums | Viesnīcu un restorānu serviss |
Studiju programmas apjoms (KP) | 120 |
Iegūstamais grāds | — |
Iegūstamā kvalifikācija | Viesnīcu pakalpojumu organizators |
Studiju veids un forma | Nepilna laika neklātiene |
Studiju ilgums | 2 gadi, 4 mēneši |
Valoda | latviešu |
Licences dati
Licences numurs | - |
---|---|
Licences datums | |
Licences termiņš |
Akreditācijas dati
Akreditācijas lapas numurs | Netiek izsniegta |
---|---|
Akreditācijas datums | 29.01.2025 |
Akreditācijas ilgums (gados) | 6 |
Akreditācijas termiņš | 30.01.2031 |
Studiju programmas rezultāti
Spēj izprast viesmīlības nozares izmitināšanas sektora uzņēmumu darbības principus un pakalpojumu sniegšanas kārtību.
Pārzina klientu apkalpošanas kārtību un spēj pielietot lietišķas komunikācijas principus ikdienā, sniedzot uzņēmuma pakalpojumus.
Spēj piedalīties un risināt uzņēmuma struktūrvienības ikdienas darbam nepieciešamos uzdevumus.
Argumentē un pamato savu viedokli par pakalpojumu nodrošināšanai nepieciešamajām izmaiņām uzņēmumā.
Pieņem lēmumus plānojot un organizējot savu ikdienas darbu.
Izmanto ikdienas darbā ilgtspējīga tūrisma principus.
Pārzina klientu apkalpošanas kārtību un spēj pielietot lietišķas komunikācijas principus ikdienā, sniedzot uzņēmuma pakalpojumus.
Spēj piedalīties un risināt uzņēmuma struktūrvienības ikdienas darbam nepieciešamos uzdevumus.
Argumentē un pamato savu viedokli par pakalpojumu nodrošināšanai nepieciešamajām izmaiņām uzņēmumā.
Pieņem lēmumus plānojot un organizējot savu ikdienas darbu.
Izmanto ikdienas darbā ilgtspējīga tūrisma principus.
Dokumenti
Dokuments | Dokumenta tips | Valoda |
---|---|---|
Expert / Experts joint report | Eksperta / Ekspertu kopīgais atzinums | angļu |
Self-evaluation report | Pašnovērtējuma ziņojums | angļu |
Self-evaluation report | Pašnovērtējuma ziņojums | latviešu |
Commission decision (29.01.2025) | Komisijas lēmums | latviešu |
Studiju programmas vēsture