Pamatdati
Programmas nosaukums | Tūrisma pakalpojumu organizēšana |
---|---|
Augstskola/Koledža | Rīgas Ziemeļvalstu augstskola |
Studiju virziens | Viesnīcu un restorānu serviss, tūrisma un atpūtas organizācija |
Visi dati
LR izglītības klasifikācijas kods (IKK) | 41812 |
---|---|
EKI/LKI līmenis | 5 |
Izglītības programmas veids | Īsā cikla profesionālās augstākās izglītības programma piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas ieguvei, īstenojama pēc vidējās izglītības ieguves |
Studiju programmas saīsinātais nosaukums | Īsā cikla profesionālās augstākās izglītības studiju programma |
Tematiskā grupa | Tūrisma un atpūtas organizācija |
ISCED kods | 1015 |
ISCED nosaukums | Tūrisma un atpūtas organizācija |
Studiju programmas apjoms (KP) | 120 |
Iegūstamais grāds | —; - |
Iegūstamā kvalifikācija | Tūrisma pakalpojumu organizators |
Studiju veids un forma | Pilna laika klātiene; Nepilna laika neklātiene |
Studiju ilgums | 2 gadi; 2 gadi, 5 mēneši |
Valoda | latviešu; angļu |
Licences dati
Licences numurs | 04040-13 |
---|---|
Licences datums | 29.05.2010 |
Licences termiņš |
Akreditācijas dati
Akreditācijas lapas numurs | Netiek izsniegta |
---|---|
Akreditācijas datums | 25.06.2025 |
Akreditācijas ilgums (gados) | 2 |
Akreditācijas termiņš | 26.06.2027 |
Studiju programmas rezultāti
1. Pārzina tūrisma pakalpojuma piedāvājuma veidošanu, darbības un efektivitātes izvērtēšanas metodiku.
2. Pārzina tūrisma nozares terminoloģiju, uzņēmējdarbību un tūrisma nozari reglamentējošos normatīvos aktus, kā arī informācijas un datu drošības un aizsardzības prasības.
3. Spēj sagatavot tūrisma pakalpojumu programmu atbilstoši pasūtījumam un pieejamiem resursiem, atbildīgi izvēloties piegādātājus un saskaņā ar “zaļās domāšanas” principiem.
4. Spēj efektīvi darboties daudzkultūru vidē, ievērojot starpkultūru komunikācijas un ētikas principus.
5. Spēj izstrādāt un izvietot tūrisma pakalpojuma aprakstu ar pievilcīgu vizuālo materiālu digitālajā vidē, tai skaitā profesionālajās rezervēšanas sistēmās.
2. Pārzina tūrisma nozares terminoloģiju, uzņēmējdarbību un tūrisma nozari reglamentējošos normatīvos aktus, kā arī informācijas un datu drošības un aizsardzības prasības.
3. Spēj sagatavot tūrisma pakalpojumu programmu atbilstoši pasūtījumam un pieejamiem resursiem, atbildīgi izvēloties piegādātājus un saskaņā ar “zaļās domāšanas” principiem.
4. Spēj efektīvi darboties daudzkultūru vidē, ievērojot starpkultūru komunikācijas un ētikas principus.
5. Spēj izstrādāt un izvietot tūrisma pakalpojuma aprakstu ar pievilcīgu vizuālo materiālu digitālajā vidē, tai skaitā profesionālajās rezervēšanas sistēmās.
Dokumenti
Dokuments | Dokumenta tips | Valoda |
---|---|---|
Expert / Experts joint report | Eksperta / Ekspertu kopīgais atzinums | angļu |
Self-evaluation report | Pašnovērtējuma ziņojums | angļu |
Self-evaluation report | Pašnovērtējuma ziņojums | latviešu |
Commission decision (25.06.2025) | Komisijas lēmums | latviešu |
Studiju programmas vēsture